Ambitiøs Senior Data Engineer søges til BI & Analytics Gazelle-virksomhed 

Kan du noget helt særligt inden for Datawarehouse og BI? Har du erfaring med Microsoft Power BI, Power Platformen, Azure og SQL – og kunne du tænke dig arbejde med nogle af Danmarks største virksomheder? Så er det dig, vi søger! 

VENZO Analytics søger ambitiøse Senior Data Engineers til en hurtigt voksende BI og Analytics virksomhed. Vi har kontor i København NV og Aarhus og arbejder med:  

  • Data warehouse modernisering og migrering til Azure  
  • BI migrering fra særligt Tableau, Qlick og TARGIT til Microsoft Power BI   
  • IT Service Management (ITSM) og Financial Analytics   
  • Demokratisering af data og BI self-service 
  • Analytics og visualisering i Microsoft Power BI og Power Platformen  
  • BI og datastrategi. 

Hertil har vi udviklet et koncept, der integrerer datavidenskab og psykologi ved datavisualisering med henblik på at styrke ledelsens evne til at træffe beslutninger og skabe forandringer i deres organisation. Se her et par korte videoer om, hvordan vi arbejder og vores samarbejde med kunder og partnere:  

Om dig og dine kvalifikationer  

Du har erfaring med SQL, Data transformation (Data Factory, SSIS, Python) og kendskab til Azure Analytics Services (ADF, SQL DB, Synapse, Azure Storage). Du har en solid forståelse for ’data-kæden’ og motiveres af at kanalisere data frem til analytikerne/Power BI specialisterne ved at udvikle solide grunddata, som de kan arbejde videre med ud mod forretningen. Du er Microsoft certificeret i en eller flere discipliner.   

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at modernisere data warehouses ved brug af Azure/Azure Synapse og/eller erfaring med migrering fra Qlick, Tableau eller TARGIT til Microsoft Power BI. Det er yderligere en fordel, hvis du har erfaring med at bygge skalerbare data warehouses til SaaS services – som eksempelvis VENZO Azure Cost Management Service. Se også denne Power BI live demo af løsningen.  

Din tilgang til problemløsning er pragmatisk er agil, og du er vant til at skabe bro mellem forretning og rå datasæt. Du søger konstant at automatisere og forenkle med henblik på skalérbarhed og lettest mulig vedligeholdelse af dataplatform/data warehouse.  

Du har bopæl i Danmark og kan fremvise en ren straffeattest.  

Vi tilbyder en anderledes BI og Analytics arbejdsplads 

VENZO Analytics er en ambitiøs virksomhed med drevne ambitiøse medarbejdere og plads til personlig og faglig udvikling. Vi har det princip, at ”din markedsværdi skal stige gennem dit arbejde, mens du fastholdes gennem trivsel og godt kollegaskab”. Derfor søger vi konstant udfordringer og uddannelse/certificeringer, som gør os selv og hinanden dygtigere. Vi måler os selv i kundernes positive tilbagemeldinger – og sætter en ære i, at vores løsninger gør en markant og mærkbar forskel for kunderne. Denne forskel kan være gennem reducerede omkostninger til cloud infrastruktur eller ved at skabe dashboards, som bliver anvendt til at tage beslutninger samt skabe ændret adfærd hos kunderne. Se disse kundevideoer på Rambøll og Forsikringens Datacenter som eksempler. Vi vil ganske enkelt se, høre, og mærke, at vores løsninger gør en forskel for kunderne.  

Vi søger de absolut bedste – og de bedste i vores perspektiv er dygtige og ambitiøse kollegaer, som forstår at støtte og hjælpe hinanden til at lykkes i fællesskab. Vi er et hold, og vi passer på hinanden. 

Vores omgivelser er uprætentiøse og afslappede. Påklædning varierer fra vandkæmmet hår og jakkesæt til T-shirts og kondisko. Det afgørende er ambitioner, kvalifikationer og evnen til at samarbejde og lykkes i fællesskab. Vi er meget forskellige, men forenet i at lykkes som et hold.  

Om stillingen som Senior Data Engineer og ”Trusted advisor” 

Som Senior Data Engineer vil du indgå som en vital del af vores Analytics team og indgå aktivt i at understøtte leverancer på én eller flere forskellige kundeprojekter. Du vil indgå i et tæt samarbejde med forretningsressourcer både internt i VENZO og hos kunder.  

Projekterne er forskellige og kan variere lige fra migrering og automatisering af et Excel-regneark til modernisering af en global Azure platform. Hertil kommer migrering fra Qlick, Tableu og TARGIT til Microsoft Power BI. Den røde tråd er data warehouse modernisering, BI demokratisering/self-service og datavisualisering (som bygger på psykologiske skoler og fagdiscipliner). Din rolle og fokus vil afhænge af din erfaring, kompetencer og interesser. I det omfang du motiveres af salg, vil du medvirke til pre-sales og tilbudsskrivning.  

Vi arbejder typisk i teams bestående af en projektleder, Power BI specialist (datavisualisering) og backend specialist (data warehouse, Azure, SQL, SSAS). Ved større projekter bemandes med flere kollegaer, og opgaver/projekter løses selvstændigt/alene eller i mindre grupper. Uanset projektets størrelse, er samarbejde og adgang til kollegaernes input og sparring en afgørende faktor.    

Du vil desuden indgå i rådgivning og vejledning af kunder – og medvirke til at udarbejde BI strategier og beslutningsoplæg til kundernes valg af fremtidig dataplatform. Du forstår således betydningen af rollen som ”Trusted Advisor” og evner at sætte dig ind i kundens behov og forretning, så du kan vejlede og rådgive optimalt.   

Case og præsentation for ledelsen  

I forbindelse med rekrutteringsprocessen, vil du blive bedt om at løse en case. Casen omfatter et dataudtræk og en række spørgsmål, som skal præsenteres og diskuteres med ledelsen i VENZO Analytics.  

Om VENZO 
Som ansat i VENZO kan du se frem til et selvstændigt job med bred kontakt til såvel kunder som hele VENZO’s organisation. Kulturen er dynamisk med en uformel og direkte omgangstone – og du vil i høj grad få mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen. Derudover lægger vi stor vægt på, at du løbende udvikler og styrker dine kompetencer, da det er afgørende for VENZO at fastholde et højt fagligt niveau blandt vores medarbejdere. Lønnen afspejler dine kompetencer.  

Hvis du mener, det er dig, vi leder efter, og at du har det der skal til for at blive en del VENZO, så kontakt os nu. Send din ansøgning og CV til os på e-mail hr@venzo.com att.: Mads Liebst – og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Director, Mads Liebst på tlf. +45 2578 4028 eller Partner, Søren Anderberg på telefon +45 2029 4673.