Kom på dit livs rejse med VENZO_public & healthcare

Er du er drevet af at yde en positiv forskel for kunder, samfundet, borgere og patienter? Så er det lige præcis dig, vi søger.

Lige nu har du en enestående mulighed for at blive en del af VENZO_public & healthcare, som bidrager til den digitale transformation gennem levering af innovative og ambitiøse IT-løsninger skræddersyet til den offentlige sektor og sundhedsområdet.

Hvem er du?

Du er en certificeret projektleder, som er selvkørende og ambitiøs og er drevet af at løse komplekse – og udfordrende opgaver. Dit netværksgen er i top, og du formår at kommunikere på mange niveauer. Dit mindset er tunet ind på at levere resultater og bidrage med banebrydende viden og kan-godt-mentalitet uden at glemme, hvad der er vigtigt; at have det sjovt.

Din baggrund kan være alt fra få års konsulenterfaring til højt specialiseret indenfor teknologi/metoder og/eller hvis du er en respekteret person indenfor sundhedssektoren og den offentlige sektor. Du er glad for at arbejde sammen med andre, både os i VENZO og kunderne, og trives med opgaver du løser selvstændigt eller i samarbejde med kollegaerne.

Vi har brug for, at du kan skrive og tale dansk og/eller svensk.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Som medlem af VENZO_public & healthcare bliver du en del af et passioneret team med forskellige eksperter, der arbejder i et inspirerende arbejdsmiljø og med en høj grad af frihed. Her er højt til loftet, og vi dyrker entreprenørånden, hvor de fede idéer vinder over stramme strukturer og faste procedurer. Vi tilbyder en udfordrende og spændende arbejdsplads med hurtige beslutninger, hvor det at arbejde hårdt og have det sjovt er lige vigtigt. Dine højt kvalificerede kolleger står klar til at samarbejde og hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder og viden.

Du vil blive involveret i alle aspekter af konsulentopgaver som projektledelse, strategiudvikling, analyser, implementeringer, proceskortlægning, forretningsudvikling og meget mere.

Vi holder til i Aarhus og København. Her er der en kantineordning, vi har en række forskellige social clubs, som arrangerer events på tværs af VENZO-enhederne. Desuden er der sundhedsforsikring og pensionsordning og selvfølgelig en god kaffe til at kickstarte dagen på.

VENZO-familien

VENZO er stedet, hvor entreprenør kulturen lever og præger vores hverdag og arbejdsform. Vi er stolte af at være agile, og vi formår at træffe hurtige beslutninger tæt på vores kunder. Vores succes måler vi med den positive indvirkning, vi har på vores kunders organisation. Vores tilgang er, at succesfulde løsninger altid kræver et menneskeligt perspektiv, en solid forståelse af data, teknologi og next-level udførelse.

I VENZO bliver du en del af et team af nysgerrige og ambitiøse kollegaer, som løser varierende og komplekse udfordringer for vores kunder i et læringsmiljø, hvor vi sammen vokser som organisation og enkeltpersoner.

Vil du med ombord?

Så tag fat i Jakob Egede Budtz på jeb@venzo.com eller +45 26329478.

Vi afholder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning og cv afsted.