Hafnia: En digitaliseringscase i shippingbranchen

Deltag og hør, hvordan Hafnia, der er verdens tredjestørste produkttankrederi, har arbejdet med digitalisering. Ved hjælp af AI har rederiet automatiseret flere manuelle havneprocesser, der har ført til hurtigere arbejdsgange og reducerede omkostninger.

På dette webinar deler VENZO og Hafina konkrete erfaringer med digitalisering og anvendelsen af AI, særligt Intelligent Automation, og inspirerer til, hvordan du kan komme bedst fra start og udnytte de muligheder, teknologien giver.

Webinar fokus: Kunstig intelligens i praksis

Vi dykker særligt ned i, hvordan Hafnia har implementeret AI, og hvordan de i dag bruger Intelligent Automation til at læse og analysere havnedokumenter for at sikre en hurtigere sagsproces, når deres tankere ligger i havnen. Det er netop en proces, der kan være dyr og koste forsinkelser, hvis de nødvendige havnepapirer og dokumenter ikke kommer hurtigt på plads. For som de siger i shippingbranchen: et skib skal sejle for at tjene penge – og derfor er er korte havneophold afgørende.

 

Ved hjælp af AI har Hafnia effektiviseret deres arbejdsgange, skabt mere strømlignede processer og reduceret omkostninger forbundet med havneophold.

Mød Jan Simon, CIO hos Hafnia

Jan Simon, CIO hos Hafnia vil gennemgå Hafnias digitaliseringscase fra start til slut og fortælle om, hvilken proces de har været igennem, resultaterne af digitaliseringsarbejdet og den værdi, det har skabt for Hafnia. Han vil også komme med sine visioner for fremtiden og dele sit perspektiv på digitalisering i shipping-branchen generelt.

 

Her er nogle af de spørgsmål, vi får svar på i webinaret:

  • Hvilket problem ønskede Hafnia at løse ved hjælp af digitalisering?
  • Hvordan var processen?
  • Hvad var resultaterne?
  • Hvilke udfordringer skulle overkommes undervejs?
  • Hvilke data og algoritmer blev brugt?
  • Hvad er de vigtigste læringspunkter fra projektet?
  • Hvad er Hafnias visioner for fremtiden?

 

Tid og sted

Onsdag den 17. juni kl. 14.45 – 16.00 (online)

 

Tilmeld dig her (gratis)

 

Ved at tilmelde dig webinaret giver du samtykke til, at VENZO må indsamle og behandle personoplysninger (herunder fx navn, e-mail, telefonnummer, titel og virksomhed) i forbindelse med udsendelse af informationer om webinaret. VENZO benytter Microsoft Teams som platform til at afvikle webinaret, og du giver derfor ligeledes  samtykke til, at Microsoft  må indsamle og behandle personoplysninger i forbindelse med din deltagelse I webinaret. Hvis du ikke ønsker, at dine personoplysninger indsamles og behandles af VENZO og Microsoft, skal du ikke tilmelde dig webinaret. Hvis du har tilmeldt dig, skal du kontakte os med henblik på at slette dine personoplysninger, ligesom du til enhver tid kan tilbagekalde dit samtykke.

For yderligere oplysninger kontakt privacy@venzo.com.

 

Dine værter

Søren Christian Søndergaard Poulsen
Intelligent Automation Lead
VENZO_ nxt

Mikkel Rathje
Design & Innovation
VENZO_

Jan Simon
Vice President of IT and Digital, CIO
Hafnia