Data Engineer søges til BI & Analytics enhed

Kan du levere BI-løsninger, der understøtter adfærdsændring? Har du lyst til at arbejde med datadrevne beslutningsprocesser hos nogle af Danmarks største virksomheder? Så er det dig, vi søger!

Hos VENZO har vi et mål om at levere BI-løsninger, der understøtter de digitale forandringer mange virksomheder står overfor. Vi oplever en stigende efterspørgsel efter datadrevne forandrings- og beslutnings systemer hos vores kunder. Derfor søger vi nye kollegaer, der har evnen og ikke mindst lysten til at være en del af et dynamisk og spændende team konsulenter i Data & Analytics.

Dine kvalifikationer

Det er vigtigt, at du brænder for det, du laver, og med dit engagement i både opgaver, kollegaer og kunder skaber du værdi i kundernes forretning. Du har erfaring som BI-konsulent og evner at skabe fortællinger gennem dataanalyse og -visualisering. Din tilgang til problemløsning er pragmatisk, agil og du er vant til skabe bro mellem ønsket adfærd og rå datasæt.

Personlige egenskaber

 • Data Storytelling – du forstår at understøtte ledelsens behov for “svar” og “ændret adfærd”
 • Trusted Advisor – du forstår at forventningsafstemme krav og scope med kunden
 • Data Visualisering – du har sans for enkelthed i datavisualisering og kan se værdien af “less is more” designprincipper
 • Vedholdende – du er i stand til at fastholde og følge op på aftaler med kunderne og kan føre opgaver og projekter ”helt til dørs”.

Tekniske kvalifikationer

 • Microsoft Power BI på Ekspert niveau og gerne erfaring med resten af Power platformen
 • Stor viden om Azure data & Analytics services som fx Azure Data Factory, Azure SQL DB og Azure Synapse Analytics
 • Har hands-on erfaring med BI migreringsopgaver, særligt fra fx. Tableau og Qlick til Power BI
 • Kendskab til BI self-service / BI demokratiserings strategier
 • Fundamental og anvendelsesorienteret forståelse af Datawarehouse teknologi og opsætning

Om stillingen

Som Data Engineer vil du indgå som en vital del af vores team samt indgå aktivt i at understøtte leverancer på en række projekter. Du vil indgå i et tæt samarbejde med forretningsressourcer både internt i VENZO og hos kunder. Dine arbejdsopgaver ligger primært inden for Power BI og Power Platform, som indbefatter bl.a. følgende roller:

 • Udvikling og levering af projekter baseret på kundernes krav og ønsker
 • Sikre at kunderne benytter vores løsninger samt deres tilfredshed
 • Faglig sparring med resten af teamet
 • Stærk kommunikator i både skrift og tale på dansk såvel som engelsk.

I forbindelse med rekrutteringsprocessen, vil du blive bedt om at løse en case. Casen omfatter et dataudtræk og en række spørgsmål, som skal løses i Power BI og præsenteres for ledelsen i VENZO Analytics.

Om VENZO
Som ansat i VENZO kan du se frem til et selvstændigt job med bred kontakt til såvel kunder som hele VENZO’s organisation. Kulturen er dynamisk med en uformel og direkte omgangstone – og du vil i høj grad få mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen. Derudover lægger vi stor vægt på, at du løbende udvikler og styrker dine kompetencer, da det er afgørende for VENZO at fastholde et højt fagligt niveau blandt vores medarbejdere. Lønnen afspejler dine kompetencer.

Hvis du mener, at det er dig, vi leder efter, og at du har det der skal til for at blive en del VENZO, så kontakt os nu. Send din ansøgning og CV til os på e-mail HR@venzo.com – og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Delivery Management, Nicolaj Rasmussen på tlf. +45 2897 0568 eller Partner, Managing Director Søren, Anderberg på telefon +45 2029 4673.