Ambitiøs og talentfuld studentermedhjælper søges til BI & Analytics Gazelle-virksomhed

Kan du noget helt særligt indenfor data og BI? Har du kendskab til Microsoft Power BI, DAX, Power Platformen og Azure – og kunne du tænke at dig arbejde med nogle af Danmarks største virksomheder? Så er det dig, vi søger!  

VENZO Analytics søger talentfulde og ambitiøse studentermedhjælpere til en hurtigt voksende BI og Analytics virksomhed i København NV. Du får her en unik mulighed for at arbejde sammen med nogle af landets bedste og mest erfarne dataspecialister – og du får mulighed for at tage det ansvar, som du kan bære. Det betyder bl.a., at du vil indgå i et team af senior dataeksperter, som vil inkludere dig på større kundeprojekter samt støtte dig med faglig og personlig udvikling i det omfang, du har ambitioner og kvalifikationer.  

Vi søger studerende, som har erfaring med, eller en særlig passion for at arbejde med: 

  • Analytics og visualisering i Microsoft Power BI og Power Platformen  
  • Data warehouse modernisering og migrering til Azure  
  • BI migreringer særligt fra Tableau, Qlick og TARGIT til Microsoft Power BI   
  • IT Service Management (ITSM) og Financial Analytics.   

Hertil har vi udviklet et koncept, der integrerer datavidenskab og psykologi ved datavisualisering med henblik på at styrke topledelsens evne til at træffe beslutninger og skabe forandringer i deres organisation.  

Se her et par korte videoer om, hvordan vi arbejder og vores samarbejde med kunder og partnere:  

Om dig og dine kvalifikationer 

Det er vigtigt, at du brænder for det, du laver, og med dit engagement i både opgaver og kollegaer skaber værdi for kundernes forretning. Du er selvdreven og vedholdende – du kan følge opgaver og projekter ”helt til dørs”. Du er nysgerrig og opsøgende. Du forstår at opsøge og tilegne dig ny viden til opgaver – og du forstår at spørge dine kollegaer til råds for at optimere tidsforbrug mellem læring og opgaveløsning.  

Du har bopæl i Danmark og kan fremvise en ren straffeattest.  

Tekniske kvalifikationer 

Du har kendskab til eller erfaring med én eller flere af nedenstående teknologier: 

  • SQL Server Integration Services (SSIS) 
  • T-SQL udvikling af Stored procedures, views, tabeller og funktioner i SQL DB 
  • Microsoft Power BI og gerne erfaring med resten af Power platformen 
  • Azure data & Analytics services som fx Azure Data Factory, Azure SQL DB og Azure Synapse Analytics 
  • BI migreringsopgaver, særligt fra fx Tableau, Qlick og TARGIT til Power BI 
  • Kendskab til BI self-service / BI demokratiserings strategier. 

Skriv i din ansøgning, hvilke teknologier du har særligt kendskab til eller erfaring med. 

Om stillingen – Associate Data Engineer (studentermedhjælper) 

Som Associate Data Engineer (studentermedhjælper) vil du primært indgå på større kundeprojekter – med reference til vores erfarne dataspecialister. Afhængig af dine kvalifikationer og erfaringer, vil du også få mulighed for direkte kundekontakt. Du vil desuden medvirke til udvikling af nye produkter og services, som publiceres og stilles til rådighed som SaaS løsninger. Se eksempelvis VENZO Azure Cost Management ServiceSe også denne Power BI live demo af løsningen. 

Case og præsentation for ledelsen  

I forbindelse med rekrutteringsprocessen vil du blive bedt om at løse en case. Casen omfatter et dataudtræk og en række spørgsmål, som skal løses i Power BI og præsenteres for ledelsen i VENZO Analytics.  

Om VENZO 
Som ansat i VENZO kan du se frem til et selvstændigt job med bred kontakt til såvel kunder som hele VENZO’s organisation. Kulturen er dynamisk med en uformel og direkte omgangstone – og du vil i høj grad få mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen. Derudover lægger vi stor vægt på, at du løbende udvikler og styrker dine kompetencer, da det er afgørende for VENZO at fastholde et højt fagligt niveau blandt vores medarbejdere. Lønnen afspejler dine kompetencer.  

Hvis du mener, det er dig, vi leder efter, og at du har det der skal til for at blive en del VENZO, så kontakt os nu. Send din ansøgning og CV til os på e-mail hr@venzo.com att.: Mads Liebst – og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Director, Mads Liebst på tlf. +45 2578 4028 eller Partner, Søren Anderberg på telefon +45 2029 4673.